Book værkstedstid online

Sælg din brugte bil til os så køber vi den

Udløber: 31-12-2022

Sælg din brugte bil til os så køber vi den

Hos Jørgen Olsen A/S har vi et større brugtbilsudvalg - og det må gerne blive endnu større!

Overvejer du eller er du på vej til at sælge din bil - skal der eksempelvis være plads i garagen til en ny bil, eller har du blot en brugt bil, du gerne vil af med - så vil vi meget gerne købe den af dig.

Få en pris på din bil hos os

Kom gerne forbi vores forretning eller brug vores beregner herunder for at få en pris på salg af bil. Du kan bruge beløbet på at mindske prisen på din nye (eller nye brugte) bil, til udbetaling ved privatleasing eller blot stikke pengene direkte i lommen (kræver at din brugte bil er under 5 år gammel), det er helt op til dig.

Puma Titanium HYBRID

Brug vores beregner til at få en pris på din bil


 • Slip for besværet ved salg af bil
 • Slip for besværet

  Hvis du overvejer at foretage salg af bil til en anden privatperson, er der en række juridiske forhold, du skal være opmærksom på. Ved salg af bil til privatpersoner skal du eksempelvis sørge for omregistrering af bilen og tage højde for manglende forsikringsdækning ved prøveture. Derudover skal du sikre dig, at der laves en slutseddel for aftalen, så både du og køberen er klar over, hvordan eventuelle problemer med bilen løses, og så du kan dokumentere handlen.

  Sælger du i stedet din bil til os, slipper du for bekymringerne. Vi vurderer din bil gratis og uforpligtende – og bliver vi enige om en pris, tager vi os af papirarbejdet, mens du kan læne dig tilbage med lidt flere penge på lommen og et færdigt salg af bil.


 • Hvad er min bil værd
 • Hvad er min bil værd?

  Hvor meget du kan få for din brugte bil, afhænger blandt andet af bilens mærke, model, motor, antal kørte km, alder og generelle stand. Med over 45 års erfaring fra den danske bilbranche kender vi biler. Vi handler med brugte biler fra næsten alle mærker og kan derfor give dig et godt tilbud ved salg af bil. Vores bilrådgivere står altid klar til at give dig en gratis og helt uforpligtende vurdering af, hvad din bil er værd.


 • Slip for besværet ved salg af bil
 • Overvejer du at sælge

  Vi mangler gode brugte biler - ring og få en snak med os om hvordan vi kan hjælpe dig. Ring på 86 62 32 22 eller send en mail til [email protected]


Vi sidder altid klar til at hjælpe, kontakt os herunder


Vi anbefaler også

 • Udløber: 30-09-2022

  PERSONBILER

  Ford E-Transit er landet - book din prøvekørsel hos Ford i Viborg

  Ford E-Transit er landet hos Ford i Viborg - prøvekør den nu.

  Ford E-Transit er landet - book din prøvekørsel hos Ford i Viborg
 • Udløber: 30-09-2022

  PERSONBILER

  Focus Privatleasing

  Vælg mellem lav månedlig ydelse eller lav udbetaling 

  Focus Privatleasing

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jørgen Olsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jørgen Olsen A/SAnmeldelser