Book værkstedstid online
Ford elektrisk varebil Transit oplader

El varebiler - elektriske varevogne fra Ford

Fremtidens varebiler kører på el - du kan opleve to elektriske varevogne fra Ford. Med el varebiler får du emissionsfri leverancer, samme råstyrke og imponerende rækkevidde. Oplev Fords elektriske Transit og Fords elektriske Transit Custom.

Ford Transit elektrisk varebil kørende

Ford Transit - den første el varebil fra Ford

Hos Ford Viborg kan du i 2022 få og prøvekøre den helt nye og 100 % elektriske Ford Transit med større lasteevne end tidligere.

100 % elektriske Ford Transit har en rækkevidde på 317 km1)

Med denne el varebil får du maks lastrum på 15,1 m3 og maks bruttonyttelast på 1758 kg 2)


Ford Transit Custom elektrisk varebil kørende

Ford Transit Custom - elektrisk varebil kommer i 2023

Fords elektriske Transit Custom kommer til Danmark i 2023. Vi glæder os til at kunne lancere Ford E-Transit Custom til dig hos Ford Viborg i 2023.

Den elektriske fremtid hos Ford - kommende nye Ford el varebiler

Den elektriske udgave af Ford Transit og Ford Transit Custom som kommer i 2023 efterfølges af en fuldelektrisk udgave af Transit Courier fra 2024.

Vi opdaterer dig på de nye elektriske varebiler fra Ford. Hos Ford Viborg glæder vi os meget til den elektriske fremtid hos Ford.

Ford elektriske varebiler line-up

[1)]Baseret på fuld opladning. Den nævnte rækkevidde er for den bedst ydende variant, medium akselafstand, mellemhøjt tag Cargo Van, 390-serien og hastighedsbegrænset til 90 km/t. Målrettet estimeret rækkevidde gælder for en tilgængelig konfiguration (og er baseret på CAE-modellering ved hjælp af WLTP-testprocedure). Den faktiske rækkevidde varierer med forholdene såsom eksterne påvirkninger, køreadfærd, køretøjets vedligeholdelse, litium-ion-batteriets alder og tilstand.

[2)]Maksimal nyttelast varierer og er baseret på tilbehør og køretøjskonfiguration. Se etiketten på dørkarmen for et bestemt køretøjs bæreevne.Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jørgen Olsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jørgen Olsen A/SAnmeldelser