Book værkstedstid online

Fords nye rallybil klar til stor debut

17-01-2022

I weekenden fik verden det første glimt af udsmykningen på Fords nye hybrid rallybil, M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1. Med den nye udsmykning er bilen nu helt klar til sin store debut i Monte Carlo Rally.

Fords første rallybil med en hybrid drivlinje blev afsløret i forbindelse med fejringen af partnerskabet mellem Ford og M-Sport, der har været med til at sikre intet mindre end syv mesterskaber og mere end 1.500 topplaceringer indenfor motorsporten. Her har ikoniske rallybiler som M-Sport Ford Fiesta WRC og Ford Focus RS WRC været med til at skabe historie, og nu er det altså op til den nye M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 at føre den tunge arv videre – og så endda med en drivlinje, der følger tidens udvikling. 

- Det er vigtigt, at den nye æra af Ford World Rally Team afspejler vores industris skifte til elektrificering. Hos Ford er vi fuldt ud forpligtet til en elektrificeret fremtid og ved at udsætte M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 for krævende forhold, vil vi blive endnu bedre til at udvikle spændende elektrificerede drivlinjer til vores kunder, siger Mark Rushbrook, global director, Ford Performance.

M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 beviste i sidste måned sit værd i videoen ovenfor med den erfarne rallykører Adrien Fourmaux bag rattet. Det er tilmed ham, der er en del af opstillingen til Monte Carlo Rally, hvor han får selskab af Craig Breen, Gus Greensmith og rallylegenden Sébastien Loeb.

Fords M-Sport Puma Hybrid Rally1 får sin debut fra d. 20.-23. januar i Monte Carlo Rally i Monaco.

Find pressemateriale om rallybilen her og læs mere om den her


PRESSEMEDDELELSE - 17 JANUAR 2022 10:10

Kilde: MyNewsDesk

Følg Ford på Mynewsdesk – Ford.dk – Facebook – Instagram – LinkedIn

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Ford Puma

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jørgen Olsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jørgen Olsen A/S