Book værkstedstid online

Koncert hos Jørgen Olsen A/S med Bobo Moreno

26-08-2021

Kulturlivet buldrer derud af!

Er du til Frank Sinatra, Elvis Presley og Michael Buble`? Ja, men de kunne desværre ikke være til stede nogen af dem, derfor kommer Bobo Moreno igen til Viborg og genoptager et gammelt venskab med Viborg Big Band.

Danmarks ubetinget bedste mandlige sanger, Bobo Moreno synger både Sinatra, Presley og Buble` i såvel nye som gamle arrangementer med Big Bandet ved en koncert hos Jørgen Olsen A/S, Viborg, lørdag den 18. september kl. 14-16.

Tilmelding skal ske til [email protected] SU. Senest d. 16 sep. 

Hvorefter du modtager en mail med bekræftelse på tilmeldingen.

Jørgen Olsen biler, stiller lokaler til rådighed i et utraditionelt samarbejde med Viborg Big Band. Max. deltager antal er 150 personer. Der bliver masser af mandehørm og fed musik mellem biler, gæster og musikere.

Flere gange tidligere har Bobo Moreno gæstet Viborg, og også sunget med Viborg Big band. Repertoiret er nu udvidet, så det omfatter nye arrangementer af Elvis Presley og Michael Buble`.

Afstandskrav, mundbind og isolation er glemt, musikken spiller igen. Er du også ”kultursulten”, så mød op hos Jørgen Olsen biler på Industrivej 16, Viborg lørdag den 18. september, til en stærk musikalsk oplevelse. Der serveres Øl, Vand & vin i pausen.

Koncert

Med musikalsk hilsen

Viborg Big Band & Jørgen Olsen A/S

Kontakt osSe flere nyheder

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Jørgen Olsen A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Jørgen Olsen A/SAnmeldelser