Vigtig info: Covid-19 (opdateret)
11-06-2021

Jørgen Olsen inviterer til Mustang Mach-E VIP Event

Oplev hvad 100% elektrisk betyder med den nye Mustang Mach-E hos Jørgen Olsen, Ford i Viborg, torsdag den 17. juni kl. 16-19.


Du kan nu opleve Mustang Mach-E her i vores forretning i Viborg og vi vil gerne invitere til vores VIP event* . Vi gør klar til fest og tilbyder mad og drikke.  

Eventet kræver tilmelding og det er først til mølle, så skynd dig tilmelde dig hos Henrik Skouboe på [email protected]. Vi inviterer max 50 personer og max 2 personer pr. husstand.  


Du vil have mulighed for at mærke bilen på egen hånd, som bliver sat frem til show for de inviterede på dagen. Du kan godt glæde dig til dit første møde med den 100 % fuldelektriske SUV fra Ford.

På dagen vil du have mulighed for at være en af de første til at booke en prøvekørsel til en af de efterfølgende dage. 

 

Jørgen Olsen glæder os til at byde velkommen til en eksklusiv og 100% elektrisk eftermiddag. Skriv til [email protected] for invitation.

Bestil Mustang Online

Den første Mustang Mach-E er allerede udleveret og ønsker du ligeledes at bestille din kan du gøre det på Fords hjemmeside her. Har du brug for hjælp kan du ringe til vores erfarne sælgere eller komme forbi vores forretning så guider vi dig igennem processen.

 

Kontakt osSe flere nyhederLæs mere om Mustang Mach-E

*Tilmeding kræves.Nyheder og eventsVilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere