Kundemodtager til værkstedet

 

I samarbejde med en værkfører og yderligere en kundemodtager vil dine opgaver være:

Modtagelse af kunder ved indskrivning

Telefonbetjening

Planlægning af dagligt arbejde i samarbejde med dine kolleger

Fakturering

Kundeopfølgning

Administrative Ad Hoc opgaver

Der er tale om en absolut blivende stilling, idet vores kundeunderlag er stadigt stigende på grund af et stort bilsalg.

Vi forestiller os en person med et vist kendskab til, hvordan et moderne bilhus fungerer, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og et udadvendt forhold til kunder. Du kan f.eks. have en baggrund som mekaniker, bilsælger, reservedelsmedarbejder eller lignende. Der forventes naturligvis en indkøringsperiode, hvor du lærer os og vore opgaver og rutiner at kende. Vi fokuserer på at have et godt kollegialt samarbejde i en uhøjtidelig atmosfære.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt og kan aftales fleksibelt mellem 06.45 og 17.00 idet vi har åbent i kundemodtagelsen i 50 timer ugentligt.

Tiltrædelse snarest muligt. Løn efter aftale og kvalifikationer.

Ansøgning + CV på mail så hurtigt som muligt, og senest 10/1-2020 til pm@jorgenolsen.dk. Jobsamtaler vil blive afholdt løbende.

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte eftermarkedschef Preben Meldgaard på tlf. 8726 3225 (dag) eller 29439415 (aften) eller på mail pm@jorgenolsen.dk

Jørgen Olsen A/S Viborg er grundlagt i 1970, og har været autoriseret bilforhandler siden 1988. Vi beskæftiger p.t. 38 medarbejdere og forhandler Ford, Mazda, Suzuki og Hyundai og sælger ca. 1200 biler årligt.